Diumenge, 26 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Monteagudo celebra la reedició de ‘Fin’ amb una tertúlia literària al Claustre de Sant Francesc

Serà aquest divendres, a les 8 del vespre, i, a més de l’autor, hi participaran els escriptors Conchi Hito i Daniel Jándula, el filòsof Francesc Orteu i l’emprenedor Sergi Belmonte.

Deu anys després de la seva meteòrica irrupció en el món de la literatura i convertit ja en un clàssic del gènere fantàstic, Rata editorial ha decidit recuperar ‘Fin’, la primera novel·la de David Monteagudo, que en poc temps va arribar a les onze edicions. Ara, un cop finalitzat el confinament, és un bon moment per fer un balanç de l’obra que va impulsar la carrera literària de Monteagudo. Així, aquest divendres 3 de juliol, a les 8 del vespre i al Claustre de Sant Francesc, tindrà lloc la presentació de la reedició de ‘Fin’ amb el nou segell editorial en el decurs d’una tertúlia literària en la qual intervindran la professora i escriptora vilafranquina, Conchi Hito, l’editor Francesc Orteu, el matemàtic i mag Sergi Belmonte, i l’escriptor Daniel Jándula, a més de David Monteagudo que serà l’encarregat d’anar donant els torns de paraules.
Per als que ja coneixen la novel·la, l’acte d’aquest divendres, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vilafranca i La Cultural llibreria, permetrà fer una revisió crítica de ‘Fin’ en la perspectiva que aporten els deu anys transcorreguts d’ençà de la seva publicació i situar la novel·la en el conjunt de l’obra de Monteagudo. Per a tots aquells lectors que no la van llegir en el seu moment, constitueix una excel·lent oportunitat de conèixer un thriller apocalíptic que ha seduït i continua seduint milers i milers de lectors de diverses llengües. Val a dir que la reedició de Rata editorial, a més d’unes paraules introductòries de l’escriptor vilafranquí, conté un annex amb el final original de la novel·la que l’editor d’Acantilado, Jaume Vallcorba, va suggerir de canviar.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: