Dijous, 27 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Lucas Charnet ha iniciat els concerts a El Celleret de la Família Torres

Amb una combinació de temes propis escrits durant el confinament i versions de cançons conegudes pel gran públic, el vilafranquí Lucas Charnet va encetar aquest dissabte l’espai de concerts que s’ha habilitat al nou Jardí Restaurant El Celleret de la Família Torres, a Pacs del Penedès

Just després del concert, Charnet explicava que estava molt content de recuperar el contacte amb el públic. Estava especialment emocionat per la bona rebuda que havíen tingut les cançons noves composades durant el confinament.

Charnet ha estat amenitzant les tardes de confinament entre els seus veïns del barri del Poble Nou, i fa pocs dies ha penjat a les xarxes un vídeoclip especial amb una cançó d’agraïment mutu.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: