Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’exposició “El camí dels molins” es pot visitar al Claustre de Sant Francesc

Amb la reobertura al públic del Claustre de Sant Francesc i amb el propòsit de recuperar poc a poc l’activitat cultural en directe s’ha inaugurat a la Sala Fosca l’exposició ‘El camí dels molins’.

Es tracta d’un projecte expositiu i d’un llibre que fusiona les aquarel·les de Camil·la Pérez Salvà i els textos de Roser Guasch. ‘El camí dels molins’ neix dels passeigs que les dues autores de l’exposició van fer al municipi de Banyeres del Penedès. Allà hi ha restes de tres molins fariners de l’època medieval situats al costat del torrent: al Molinet, a Can Ravella i a Saifores.

Amb aquesta exposició, el servei de Cultura inicia part del cicle “Paraules al Claustre i +” que tenia previst per aquest any 2020.

La inauguració de l’exposició va ser el passat divendres a la tarda. L’aforament al claustre es va limitar a 30 persones, mantenint en tot moment la distància de seguretat i tothom a l’interior del recinte amb mascareta. D’altra banda, el dijous 18 de juny, a les vuit del vespre, hi haurà la presentació del llibre que complementa l’exposició El camí dels molins, a càrrec de l’escriptora Teresa Costa-Gramunt.

L’exposició es podrà visitar fins al diumenge 5 de juliol en horaris de dilluns a divendres de 17 a 20h i dissabtes i diumenges d’11 a 14h.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: