Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’Escorxador de Vilafranca ha reobert aquest dilluns les seves portes

L’Escorxador de Vilafranca ha reobert aquest dilluns les seves portes

L’Escorxador, espai per l’activitat cultural i associativa, va haver de tancar el passat 14 de març a causa de la crisi sanitària, i ara reobre les portes adaptant-se a les normatives de prevenció.

El funcionament de l’equipament s’ha hagut d’adaptar a la normativa de seguretat que marquen les autoritats sanitàries en el context de la Covid-19 amb l’objectiu de garantir la seguretat de les persones usuàries en relació a la higiene i la distància física.
D’una banda, s’ha reforçat el servei de neteja de l’edifici, especialment en els lavabos i s’ha instal·lat un punt de desinfecció a l’entrada de l’equipament, pel qual hauran de passar totes les persones usuàries abans d’accedir-hi. Per fer-ho també hauran de portar mascareta de casa i hauran de seguir en tot moment les indicacions del personal de l’Escorxador.
Per altra banda, s’han modificat els aforaments de cadascuna de les dependències de l’equipament d’acord amb la normativa. A cada sala o despatx, incloent els lavabos, s’informarà de la seva capacitat màxima i de quines cadires es poden ocupar. Per facilitar la tasca de desinfecció que es durà a terme després de cada ús, no es podrà moure el mobiliari. Si l’entitat usuària de l’equipament fa atenció al públic en el marc de la seva pròpia activitat, haurà de facilitar gel hidroalcohòlic i paper d’un sol ús a les persones que atenguin. També caldrà que desinfecti tot allò que hagi estat en contacte amb les persones després de cada atenció al públic.
A la Sala d’Assaig només es podran dur a terme activitats que evitin la proximitat física entre persones, que s’hauran de descalçar abans d’entrar a la sala i deixar el calçat a fora. No es podran utilitzar els vestidors, que segons normativa romandran tancats.
Sempre que sigui possible es prioritzaran les activitats a l’aire lliure, en aquest cas als dos patis de l’Escorxador, sempre amb el púbic assegut i mantenint la distància mínima d’1,5 m.
Els espais, com fins ara, s’hauran de demanar mitjançant correu electrònic a l’adreça i es recolliran les dades (nom, c/e i telèfon) de totes les persones que facin la reserva i de les que assisteixin a les reunions privades. L’horari de l’Escorxador serà de les 10 del matí a 2 del migdia i de 4 de la tarda a 10 de la nit.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: