Dijous, 30 de novembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les vendes de petards s’han animat en els dies previs a la revetlla

La revetlla de Sant Joan és la primera gran festa que vivim després que s’hagi aixecat l’estat d’alarma i una part fonamental de la celebració té a veure amb la pirotècnia.

Les botigues i casetes de petards i focs artificials han obert les seves portes més tard que altres anys a causa de la crisi del coronavirus i les vendes també s’han animat més tard del que és habitual.

El Dani López és l’encarregat de la botiga de Petardos CM a l’Avinguda de Barcelona.

La responsable de vendes de la botiga Drac Màgic de Vilafranca, Jordina Romeu, destaca també que alguns productes no han arribat.

Les botigues de focs artificials segueixen normatives molt estrictes per complir amb les mesures de seguretat pertinents i amb un aforament limitat. Ara han hagut d’afegir les mesures que recomanen les autoritats sanitàries contra el contagi del coronavirus, com disposar de gel hidroalcohòlic, fer servir mascaretes i instal·lar pantalles protectores.

Respecte a la manipulació dels petards i la compatibilitat amb les mesures que hem incorporat a les nostres vides, la Jordina Romeu explica alguns consells.

La precaució és molt important per gaudir d’una revetlla segura, tant ara com sempre. Per això, els responsables de les botigues consultades recomanen seguir estrictament les instruccions de cada producte.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: