Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Lenta recuperació de l’activitat presencial en els instituts de secundària de la vila

L’inici del periode voluntari per recuperar l’activitat presencial als instituts de secundària ha tingut una arrencada discreta

L’activitat presencial en els col.legis i instituts de la vila ha tingut un reinici molt ralentit. Mentres els col.legis de primària no obren les portes als alumnes fins demà segons l’acord al que es va arribar amb la Generalitat, els instituts de secundària sí que han reprès avui l’activitat però ho han fet de manera tímida i molt marcada per la normativa de seguretat i funcionament dels centres.

De fet, tal i com passa a l’institut Eugeni d’Ors, els centres encara desconeixen el número concret d’alumnes que es reincorporaran en aquestes properes setmanes fins el dia 19 quan acaba el curs formalment. Cal que les famílies dels nois i noies manifestin el seu desig de fer-ho i després l’organització del centre estableix les hores de les trobades i les classes.

El més probable és que d’aquí fins el final de curs siguin els nois i noies de segon de Batxillerat els que major interès tinguin en acostar-se als respectius centres educatius per acabar de preparar de manera presencial la selectivitat d’enguany que es durà a terme el juliol.

En el cas dels de quart d’ESO, que també acaben cicle, també és probable que hi ha hagi un flux remarcable, però, en tot cas, és difícil saber quina serà la resposta de l’alumnat a la nova possibilitat que ofereixen els centres educatius en aquesta recta final de curs.

De moment, en aquesta primera jornada ha estat molt peculiar en els instituts seguint la mateixa tendència des de que va començar la pandèmia el mes de març.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: