Dimecres, 29 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Alt Penedès i el Garraf passen a estar integrades de la regió sanitària de Barcelona

Per tant, es permet la mobilitat en tota la regió

Segons han comunicat per Twiter els ajuntaments de Vilafranca i de Vilanova , un cop fetes les consultes amb diversos departaments de la Generalitat se’ls ha comunicat oficialment que, a partir d’avui, el Garraf i Alt Penedès queden integrats al territori de Barcelona i, per tant, en una única mateixa regió sanitària. Això fa que es permeti la plena mobilitat. Sobre aquesta qüestió des de l’Àrea de Comunicació de la Regió Policial Metropolitana Sud dels Mossos d’Esquadra reconeixen que aquest tema ha creat forta controvèrsia i les directrius que són vigents són les que emanen del Departament de Salut. Des de Mossos han declinat fer cap tipus de declaracions sobre aquest tema.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: