Dissabte, 16 de Gener de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La propera setmana reobre el Complex Aquàtic de Vilafranca, amb tots els serveis

La propera setmana reobre el Complex Aquàtic de Vilafranca, amb tots els serveis

El proper cap de setmana es fa una pre-obertura per a les persones abonades i es rebaixaran els preus un 15% fins a final d’any.

Després que tanqués a mitjans de març arran de l’estat d’alarma pel COVID-19, el proper dilluns 29 de juny reobrirà el Complex Aquàtic de Vilafranca. L’obertura es farà amb tots els serveis, pistes de pàdel i piscines d’estiu i amb els horaris habitual. El complex obre de dilluns a divendres de 6 del matí a 2/4 d’11 de la nit, dissabtes de 9 del matí a 8 del vespre i diumenges i festius de 9 del matí a 2 del migdia. Les piscines d’estiu obriran cada dia d’11 del matí a 8 del vespre.
S’ha programat una pre-obertura per a totes les persones abonades i els seus fills i filles el proper cap de setmana dies 27 i 28 de juny. Les piscines d’estiu encara no estaran obertes.
Pel que fa als accessos al complex, s’establiran mesures i protocols per garantir les condicions sanitàries establertes com la desinfecció del calçat i de les mans, l’ús obligatori de tovallola i l’obligatorietat de desinfecció del material o màquina utilitzats. S’ha previst establir un aforament garantit i prioritari per a persones amb necessitats especials.
Hi haurà també la possibilitat de reserva d’espais mitjançant una app de mòbil o presencialment al mateix Complex. S’enviarà un enllaç a les persones abonades per tal que es puguin descarregar l’app i al mail també hi haurà el seu nom d’usuari i contrasenya.
Per tal d’afavorir l’accés a la pràctica de l’activitat física i esportiva a la població, l’Ajuntament ha aprovat una reducció del 15% en tots els preus del Complex Aquàtic fins al 31 de desembre. Les quotes dels abonaments no es començaran a cobrar fins a l’1 de juliol.
La regidora d’Esports, Anna Doblas, explica no ha pogut obrir abans perquè les limitacions d’aforament que s’establien feien molt difícil la gestió. Amb la obertura del Complex Aquàtic i, amb ell, de les piscines d’estiu, Vilafranca garanteix que tots els equipaments esportius municipals estiguin oberts.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: