Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Jove presenta diverses novetats pel seu desè aniversari amb el desig de tornar a l’activitat

La Jove presenta diverses novetats pel seu desè aniversari amb el desig de tornar a l’activitat

Els actes de celebració s’iniciaran al mes de novembre però ja han començat a presentar novetats com un nou logo i una mascareta castellera

El 14 de novembre del 2020 farà 10 anys que va néixer la Colla Jove Xiquets de Vilafranca i els de la camisa blava ho volen celebrar, malgrat els impediments dels darrers mesos pel coronavirus. Els actes de celebració havien de començar el darrer mes d’abril però degut a la crisi sanitària s’ha posposat tot el programa i s’està reprogramant per engegar-lo a finals d’any i durant el 2021.
La primera novetat d’aquest desè aniversari va ser el logotip. Es tracta d’un disseny de la castellera Àngela Valls en la que es combina el nom de la colla amb el lema “FEM 10 ANYS!” envoltats per una imatge puntejada gairebé rodona que vol recordar una pinya castellera. Un altre producte especial ha estat la mascareta sanitària, amb un disseny casteller. La Jove farà un donatiu d’1 euro per cada mascareta venuda a la investigació i lluita contra la Covid-19. Un dels actes més destacats serà un concert de gran format amb els grups Porto Bello i La Fresca com a teloners, que tindrà lloc el juliol de 2021.
Durant els propers mesos la colla anirà presentant altres novetats.
Manel Trias feia un balanç d’aquests 10 anys de vida de la colla, un període en el que les han vist de tots colors.
Ara es troben en un bon moment després que l’any passat recuperessin els castells de 7 pisos i el pilar de 5. En un futur pròxim demanen poder tornar a l’activitat castellera i com a reptes per als propers 10 anys es plantegen consolidar els castells de 7 i sobretot fer participar la gent de la colla i de Vilafranca en general.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: