Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Fira del Vehicle d’Ocasió, suspesa el mes de març, se celebrarà aquest cap de setmana

La Fira tindrà un únic accés, i serà necessari l’ús de mascareta. Els vehicles estaran tancats i només s’hi podrà accedir amb acompanyament de personal dels concessionaris.

La 28ena edició de la Fira del Vehicle d’Ocasió, organitzada per l’Associació de Concessionaris de l’Automoció de Vilafranca, se celebrarà al pavelló Firavi i a la zona exterior del recinte firal.
Al març, l’emergència del Covid19 va obligar a suspendre la celebració de la Fira VO. Les actuals condicions i fases permeten la celebració d’una fira molt especialitzada, que es durà a terme en un espai de més de 10.000m2, amb grans espais ventilats i zones exteriors. Tot i així, es controlarà l’accés amb entrada única, serà obligatori l’ús de mascareta i hi haurà gel hidroalcohòlic a l’entrada. S’extremarà el control i la higiene, amb una neteja a fons cada matí i migdia. De fet la fira tancarà de 2/4 de 3 del migdia a 4 de la tarda per poder fer una neteja a fons de tots els espais.
Pel que fa als vehicles, estaran tancats i només s’hi podran accedir acompanyats d’un responsable de cada concessionari.
La Fira acollirà més de 550 vehicles revisats i garantits, de kilòmetre 0, demos, gerència o ocasió.
En aquesta edició hi participaran 9 concessionaris oficials de Vilafranca : Autocam, Atolica, Grup Garcia, Grup Jounou, Grup Nicolás, Nikko Center, Remm Guitart i Tallers Atzerà .

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: