Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Fira del Vehicle d’Ocasió de Vilafranca se celebrarà el 20 i 21 de juny

La 28ena edició de la Fira del Vehicle d’Ocasió, organitzada per l’Associació de Concessionaris de l’Automoció de Vilafranca, se celebrarà al pavelló Firavi i a la zona exterior del recinte firal.

Al març, l’emergència del Covid19 va obligar a suspendre la celebració de la Fira VO en la seva època tradicional, just abans de Setmana Santa. Les actuals condicions i fases permeten la celebració d’una fira molt especialitzada, que es durà a terme en un espai de més de 10.000m2, amb grans espais ventilats i zones exteriors. Tot i així, es controlarà l’accés amb entrada única, serà obligatori l’ús de mascareta i hi haurà gel hidroalcohòlic a l’entrada. S’extremarà el control i la higiene, amb una neteja a fons cada matí i migdia (la fira tancarà de 14:30 a 16h per neteja). Els vehicles estaran tancats i només s’hi podran accedir acompanyats d’un responsable de cada concessionari.
D’aquesta manera, els visitants d’una de les fires de vehicles d’ocasió més importants de Catalunya, podran descobrir i escollir el seu vehicle de la manera més segura. Més de 550 vehicles revisats i garantits (kilòmetre 0, demos, gerència o ocasió) amb preus excepcionals i amb facilitats de finançament. En aquesta edició hi participaran 9 concessionaris oficials de Vilafranca del Penedès: Autocam, Atolica, Grup Garcia, Grup Jounou, Grup Nicolás, Nikko Center, Remm Guitart i Tallers Atzerà .
Amb grans pàrquings gratuïts i amb l’entrada lliure com és habitual, en moments puntuals es controlarà l’accés per evitar aglomeracions. L’horari tradicional de la fira de 10h a 21h, es veurà interromput de 14:30 a 16h per feines de neteja. Com en les darreres edicions, també hi haurà un servei de food truck a càrrec d’Era Camboleta, i se sortejarà un Ipad entre tots els assistents a la fira. Enguany però no hi haurà inflables.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: