Dissabte, 8 de Maig de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La FEGP vol que es faciliti la mobilitat entre els diferents territoris estatals i europeus

Es demana que seguint les directrius de la Comissió Europea es faciliti la mobilitat entre zones en la mateixa fase de desescalada a l’estat o situacions epidemiològiques similars a Europa.

A través d’un comunicat, la Junta Directiva de la Federació Empresarial del Gran Penedès demana que a les portes de la finalització de l’estat d’alarma el proper 21 de juny les diferents administracions que agilitin les mesures que s’han proposat des de la Comissió Europea de cara a facilitar una recuperació de l’activitat econòmica sobre en els sectors relacionats amb el turisme.
Per això la FEGP demana a la Generalitat de Catalunya i a l’Estat Espanyol que es tinguin en compte les orientacions de la Comissió Europea per restablir els viatges i rellançar el turisme europeu. Que s’aixequin les restriccions de mobilitat, dintre del territori català i espanyol, entre les zones que es trobin en la mateixa fase de desescalada. I finalment que s’implantin mecanismes de control i seguiment eficients per permetre la mobilitat entre aquelles zones o estats membres de la UE que tinguin situacions epidemiològiques similars.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: