Dijous, 1 d'Octubre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La CUP de Sant Sadurní vol recuperar serveis externalitzats creant una empresa pública

La CUP de Sant Sadurní vol recuperar serveis externalitzats creant una empresa pública

A través d’aquesta empresa pública la CUP planteja recuperar serveis com les zones blaves o la deixalleria municipal que acaben properament les seves concessions.

La demanda la fan a través d’una moció que presenten per tal sigui debatuda en el proper ple municipal a la capital del cava. La proposta és crear una empresa pública de serveis municipal per tal de que l’Ajuntament tingui la possibilitat d’anar recuperant la gestió dels serveis que actualment s’estan prestant en els diferents models de gestió externa.
En el cas de que prosperi la moció el consistori es compromet a fer un estudi al final de cada concessió per valorar si és econòmicament viable recuperar la gestió directa de cada servei. Seria finalment el ple municipal el qui decidiria en cada cas si, amb l’estudi de viabilitat sobre la taula, se n’assumeix o no la gestió a través d’aquesta empresa municipal.
Actualment l’Ajuntament de Sant Sadurní té nombrosos serveis externalitzats. Alguns d’ells acaben la seva concessió durant aquest mandat i per tant, serien objecte d’estudi per tal de que es puguin gestionar a través d’aquesta empresa pública. La zona blava o la ràdio municipal acaben la seva concessió aquest mateix any, i d’altres com la deixalleria o la neteja dels edificis municipals acaben el 2021 i 2022 respectivament. La CUP també planteja que es comenci a estudiar la gestió municipal de serveis de major complexitat com la recollida d’escombraries o la gestió de la casa dels avis.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: