Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La biblioteca Torras i Bages recupera l’activitat del servei de préstec i visites programades

La progressiva tornada a la normaitat en el conjunt de la vila també té el seu reflex a la biblioteca Torras i Bages que, des de fa uns dies i de manera esgraonada, ha recuperat una part de la seva activitat habitual

En concret, des del dia 2 ja funciona el servei de préstec de llibres i des d’aquest darrer dilluns també ho fa el servei presencial per a consulta de documents exclosos de préstec i per a publicacions de col.lecció local.

El servei presencial, però, s’ ha de demanar a través d’una cita prèvia. Cada quinze minuts es permet l’entrada de dues persones a l’interior de la biblioteca per a que realitzin la seva consulta. En els primers dies, el flux de visitants és elevat el que confirma l’interès de la ciutadania per reempendre també la normalitat en aquest camp.

Aquesta situació de normalitat parcial es mantindrà durant tot l’estiu fins passada la Diada de 1’11 de setembre. Cal tenir en compte que la biblioteca no té activa la totalitat de la plantilla perquè una part d’ella forma part dels col.lectius de risc davant la pandèmia. Aquesta circumstància i el fet de l’obligatorietat de mantenir les mesures higièniques i de seguretat provoca que durant aquests mesos d’estiu l’equipament funcioni a mig gas.

Des de la direcció de la biblioteca recorden als usuaris que el termini de retorn dels documents en préstec va quedar automaticament ampliat fins el 31 de juliol i el termini per recollir els documents reservats fins el 23 de juliol.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: