Dimecres, 5 d'Agost de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
JARC demana a Territori que autoritzi la circulació de tractors per la C-15 durant la verema

JARC demana a Territori que autoritzi la circulació de tractors per la C-15 durant la verema

Concretament, enguany JARC sol·licita que es pugui circular pel tram de la C-15 comprès entre Igualada i Puigdàlber del 20 de juny fins al 20 d’octubre.

L’organització agrària ha fet arribar un escrit al Departament de Territori i Sostenibilitat perquè es permeti el trànsit excepcional de maquinària agrícola per les carreteres C-15 i C-51, durant l’època de la sega del cereal i la verema, les dates proposades s’haurien d’acabar de fixar en funció del moment de la collita.
Concretament, enguany JARC sol·licita que es pugui circular pel tram de la C-15 comprès entre Igualada i Puigdàlber del 20 de juny fins al 20 d’octubre. L’organització agrària lamenta que l’itinerari alternatiu encara no reuneixi les condicions necessàries per a la circulació de vehicles agrícoles, especialment el tram situat abans d’arribar a la carretera BV-2126, i apunta que cal un nou itinerari entre els enllaços de Puigdàlber i Torrelavit.
Respecte a la C-51, Jaume Domènech, representant de la DO Cava de JARC, afegeix que també cal habilitar el trànsit excepcional entre Alió i La Bisbal del Penedès durant la verema, des del 15 d’agost fins al 20 d’octubre, així com entre La Bisbal del Penedès i Albinyana, malgrat que no s’hagi permès en els darrers anys. Domènech insisteix que tot i les actuacions realitzades, considerem que es mantenen les deficiències en la via de servei habilitada, i cal resoldre aquesta situació com més aviat millor, per evitar més perjudicis als productors agraris.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: