Dimecres, 29 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es restableixen les restriccions a vehicles pesants a l’N-340 i l’N-240

La prohibició de circular-hi per a camions de quatre o més eixos es va aixecar el passat 14 de març arran de la situació excepcional generada pel coronavirus

El Servei Català de Trànsit informa que des d’aquest dilluns s’ha restablert les restriccions a vehicles pesants a diversos trams de les nacionals N-340 i l’N-240 al seu pas per les demarcacions de Tarragona, Lleida i Barcelona. En aquest sentit, amb la recuperació progressiva de la mobilitat, els camions de quatre o més eixos tornaran a tenir prohibit circular per aquestes vies per motius de seguretat i fluïdesa viàries.
La mesura es torna a fer efectiva després que el Ministeri de Foment ha recuperat les bonificacions acordades en els trams corresponents de l’AP-7 i l’AP-2, autopistes per les quals es desvien els vehicles afectats.
Entre d’altres es recupera la restricció al tram que va de la N-340 des del punt quilomètric 1.176,4 a Altafulla fins al punt quilomètric 1.209,5 a Vilafranca. Els vehicles afectats per aquesta restricció podran utilitzar com a itinerari preferent el delimitat per l’AP-7/E-15, entre les sortides número 32, Altafulla, i la número 30, a Vilafranca del Penedès (sud).

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: