Diumenge, 20 de Setembre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les parades del mercat del dissabte van tornant a les seves ubicacions habituals

Aquest dissabte al mercat ja hi havia molta presència de compradors i visitants, i una sensació d’anar tornant a recuperar poc a poc la normalitat pel que fa a presència de parades de tots els sectors

La tècnica de mercats de l’Ajuntament, Ariadna Corbella, remarcava que s’havia fet ja un salt important amb la incorporació aquest cap de setmana de tot el sector no alimentari. Aquest fet ha portat a que s’hagi continuat apostant per disposar d’uns passadissos amplis entre les parades, fer un únic sentit de circulació dins del mercat i continuar aplicant totes les museres de seguretat i higiene actualment en vigor. Bàsicament el rentat de mans i l’ús de les mascareta.
Corbella destacava també que s’ha mirat, en la mesure del possible, tornar les parades a les seves ubicacions habituals.
Aquesta mesura és molt ben acollida per els paradistes, i també per els clients, ja que permet que uns i altres es puguin retrobar i facilita la recuperació de l’activitat econòmica del mercat. En aquest sentit, Corbella explica que la sensació és que cada setmana hi ha més afluència al mercat dels dissabtes.
De cara a la propera setmana es farà la darrera de les accions per tal d’ampliar el mercat, i s’instal·laran parades que no siguin d’alimentació a la Rambla de Nostra Senyora.
A partir d’ara, explica Corbella, caldrà anar veient com varia la normativa en les properes setmanes per tal d’anar-se adaptant a les possibles modificacions que es puguin produir i que ara vindran dictades ja des de la Generalitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: