Dimecres, 17 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC reclama a l’Ajuntament garantir el dret al lleure a tots els infants i joves de la vila

Consideren que aquest estiu, més que mai, cal que es faci possible que tots els infants i joves tinguin accés als Casals d’Estiu i oferta de lleure, vetllant per que siguin inclusius.

A poques setmanes perquè s’acabi el curs escolar, ERC critica el fet que el govern de Vilafranca encara no hagi publicat les bases per tal de què les famílies es puguin acollir a ajuts perquè els seus fills i filles gaudeixin de casals d’estiu o activitats del lleure, ni es coneix l’oferta de Casals d’Estiu a Vilafranca. Els republicans consideren que s’està anant molt tard en un any que, segons la regidora Mònica Hill, aquests espais són més necessaris que mai després d’una situació de confinament que ha obligat a infants i a joves a estar a casa.
També recorden que l’organització i realització d’uns casals públics eren un punt de l’acord de pressupostos 2020 que el govern i ERC van signar. Uns casals que no es van dur a terme per Nadal, que per Setmana Santa, per culpa de la pandèmia tampoc, i que ara a l’estiu, hagués estat el millor moment per dur-los a terme.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: