Diumenge, 20 de Setembre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els treballadors de Segura Viudas i de Freixenet no estaran afectats per l’ERTE

Amb l’esclat de la pandèmia, les perspectives del Grup Freixenet han canviat.

Malgrat tot, la reactivació de les exportacions a nivells anteriors a la covid-19 a Estats Units, Japó i França, ha permès que Freixenet pugui postposar a dues de les seves empreses l’Expedient de Regulació per reducció de jornada que va activar a primers de juny. Els treballadors de Segura Viudas i Freixenet, de moment, no es veuran afectats por la mesura.
D’altra banda en un comunicat el Grup Freixenet explica que ha reforçat el seu lideratge en el sector del cava. La companyia ha registrat un creixement del 4,6% el 2019. Resultats que es reflecteixen en volum de negoci, ja que l’any passat es va incrementar la facturació un 25% arribant als 1.290 milions d’euros.
Freixenet, comptant cava, prosecco i vins tranquils, va vendre 94,4 milions d’ampolles l’any passat, el que suposa un 1,4% menys que en 2018.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: