Divendres, 2 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els restaurants aixequen portes amb ganes de recuperar l’activitat perduda durant tres mesos

L’inici de la fase 2 de desescalada permet des d’avui als restaurants obrir l’interior de les seves sales.

Després de gairebé tres mesos sense activitat i sense ingressos econòmics, els establiments encaren la represa de la nova normalitat amb moltes ganes i amb l’esperança de mantenir la clientela.

La nova normativa de seguretat sanitària ha obligat als restaurants a establir mesures estrictes de distanciament entre taules i de garantir la higiene en tot l’instrumental que fan servir i que ofereixen als clients. Malgrat totes les dificultats, però. la il.lusió per recuperar l’activitat és molt gran

Cal tenir en compte que la major part dels restaurants no tenen terrasses exteriors i, per tant, no és fins avui que poden recuperar l’activitat que no han tingut durant tres mesos. La il.lusió, però, per tornar al dia a dia és molt gran

La resposta de la clientela és la gran incògnita de cara a les properes setmanes. Molts establiments tenen clients molt estables que solen ser fidels i, de fet, en els darrers dies ja hi ha hagut reserves, sobretot, per aquests primers dies

Aquesta sensació d’alegria per tornar a la normalitat del dia a dia està molt interioritzada en els propietaris dels establiments que ho han preparat tot per a complir amb la normativa i per rebre amb bones condicions els clients La reobertura de portes dels restaurants significa també per la vila un pas més que a la recuperació de la normalitat ciutadana perduda fa tres mesos.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: