Dijous, 8 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Músics per la Llibertat tornen a tocar a la Plaça de la Vila de Vilafranca

Ho van fer coincidint amb la concentració que es fa cada dimarts per reclamar el respecte pels drets i les llibertats civils, organitzada per l’ANC i l’Esquerra Independentista.

A les 8 en punt del vespre es van fer uns minuts de silenci per recordar les víctimes de la pandèmia. A continuació, es va aprofitar la trobada per rebutjar el racisme arran dels fets ocorreguts als Estats Units. A continuació els músics van tornar a interpretar el Cant dels Ocells, l’Estaca i els Segadors.

A partir d’ara els músics tocaran davant de l’Ajuntament cada vespre a les 8 en punt. Més endavant, aniran a tocar als barris els dimecres, com feien abans. Les persones concentrades, que superaven el centenar, van respectar les distàncies de seguretat i duien mascaretes, tal com marquen les autoritats sanitàries.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: