Dissabte, 1 d'Abril de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Mossos d’Esquadra desmantellen una plantació de marihuana a Sant Quintí de Mediona

Els Mossos d’Esquadra de Vilafranca van detenir, el dimarts 9 de juny, un home de nacionalitat espanyola, de 29 anys i veí del municipi de Sant Quintí per pressumpte tràfic de drogues.

Els fets van passar el mateix dia, cap a les vuit del vespre, quan agents de la comissaria de Vilafranca es van adreçar a un domicili de Sant Quintí i van detenir un home com a presumpte autor d’un delicte maltractaments en l’àmbit de llar. Els agents també van localitzar una plantació de marihuana, amb unes 250 plantes, a l’interior del domicili, motiu pel qual l’home també va quedar detingut com a presumpte autor d’un delicte de tràfic de drogues. Els Mossos van constatar que les instal·lacions, als baixos de l’habitatge, estaven preparades per fer diverses plantacions al llarg de l’any. L’arrestat va passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: