Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Servei Català de Trànsit demana extremar la precaució en la conducció

Sobretot aquest cap de setmana, atès que serà el primer amb mobilitat no restringida a tot Catalunya des de l’inici de la situació d’excepcionalitat provocada per la pandèmia del coronavirus.

Des d’aquest dijous ja no hi haurà restriccions en els desplaçaments viaris per tot el territori català. S’espera que aquesta nova situació tingui impacte sobretot en la mobilitat d’oci, ja que és la que fins ara tenia més restriccions. En aquest sentit, a partir d’avui es podrà anar a les segones residències i a les destinacions turístiques del país sense cap limitació de mobilitat. Davant d’això, es preveu que aquest cap de setmana es registri un augment del trànsit important, tenint en compte que el cap de setmana passat el nombre de desplaçaments a l’àrea metropolitana de Barcelona es va situar encara un 30% per sota comparat amb un cap de setmana normal.
Per aquest motiu, el Servei Català de Trànsit fa una crida a la prudència atès que les carreteres poden tornar a registrar elevades densitats de trànsit, a les quals els conductors s’han desacostumat aquests darrers mesos de confinament. Al llarg d’aquest cap de setmana els Mossos d’Esquadra desplegaran 749 efectius i faran 476 controls per tal de desenvolupar tasques de vigilància i augmentar la seguretat viària dels usuaris.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: