Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El popular bar-restaurant El Coro estrena una reforma que ha millorat el seu aspecte interior

L’històric local de El Coro de la plaça de Sant Joan ha millorat el seu aspecte interior gràcies a la reforma que s’ha dut a terme en els darrers mesos coincidint amb el període de confinament i de fa

La reforma s’ha centrat en la reconstrucció dels lavabos del local i en la modificació d’una part de la decoració i distribució de la sala principal.

Les obres s’han realitzat atenent en tot moment el caràcter històric de l’establiment i, per tant, s’han conservat els seus elements més característics. El local portava molts anys sense cap actuació de millora i el pas del temps havia afectat la seva conservació. Les carències estaven molt localitzades en els lavabos que, amb les obres, han canviat totalment el seu aspecte.

La nova imatge de El Coro ha agradat a la clientela habitual de l’establiment que, a més, ja pot gaudir de tots els serveis gràcies a l’entrada en la fase 3 del desconfinament.

Entre les millores que s’han executat destaquen l’habilitació d’un espai amb petites taules i sillons a la part més interna del local i una nova doble entrada que permet crear un ambient de més recolliment a la sala principal. La totalitat de les actuacions no han afectat en cap moment l’atmosfera històrica i tradicional del bar-restaurant

El Coro és un dels locals més emblemàtics de la vila. Està obert, fent diferents funcions, des del segle XIX.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: