Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El mercat de la Pelegrina ja disposa de tots els sectors comercials

Després de tres setmanes d’haver reiniciat els mercats no sedentaris amb un nombre limitat de parades, aquest dimarts el mercat de la Pelegrina ja disposava de parades de tots els sectors comercials.

El Mercat que se celebra tots els dimarts al barri de l’Espirall disposa les parades als carrers Baltà de Cela i Salvador Seguí, amb més separació entre elles i en una sola filera per tal de garantir les distàncies de seguretat. Des d’aquest dimarts ja hi ha les parades habituals de tots els sectors comercials, amb les mesures de seguretat pertinents. L’horari de venda és de 9 del matí a dos quarts de dues del migdia. Per anar-hi a comprar cal respectar les mesures de distanciament social i protecció individual, amb l’ús obligatori de mascareta. Caldrà posar-se hidrogel abans i després d’accedir al mercat i no està permès l’autoservei. Només els paradistes poden manipular i servir els productes.
Per tal de controlar el compliment de les mesures de seguretat i l’aforament, es compta amb agents cívics i voluntaris de protecció civil.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: