Dissabte, 3 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Dia del Medi Ambient dóna el tret de sortida a la Setmana Europea de l’Energia

La Setmana Europea de l’Energia 2020 es celebrarà del 22 al 26 de juny. La crisi sanitària de la COVID-19 ha portat a repensar-la fent arribar recursos i propostes lúdiques de manera virtual a la ciutadania.

Els diferents recursos s’activen a partir de divendres 5 de juny, coincidint amb el Dia del Medi Ambient, i tenen com a principal objectiu fer arribar als diferents sectors de la societat propostes per conscienciar-se, informar-se i, en definitiva, avançar cap a un futur més sostenible. Un dels primers actes a destacar és la webinar “Aprèn a estalviar energia des de l’empresa” el 8 de juny a les 10.00h, adreçat a PIMES i comerços.

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès anualment participa a la Setmana Europea de l’Energia, manifestant el seu compromís no només durant aquests dies, sinó canalitzant millores d’estalvi i eficiència energètica dia rere dia, a través del Pacte d’Alcaldes pel Clima i l’Energia (PAESC).

Així doncs, cal estar atents a les xarxes socials d’Acció Climàtica de la Diputació de Barcelona i a la web de l’Ajuntament per poder accedir als reptes (escape room, jocs educatius, webinars,…) que s’aniran proposant. Entre tots, avançarem cap a una necessària transició energètica, avançant cap a un futur sostenible.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: