Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Complex Aquàtic de Vilafranca obre les portes després de tres mesos de tancament

El Complex Aquàtic de la zona esportiva de Vilafranca reobre les seves portes un cop superat l’estat d’alarma i la fase més dura de la crisi sanitària.

El recinte rebrà els seus visitants amb la totalitat de la instal.lació en funcionament però, per a poder accedir-hi, caldrà demanar cita prèvia de manera presencial a la recepció o a través d’una aplicació de mòbil.

La cita prèvia serà necessària tant per a la piscina exterior i les pistes esportives de tennis i pàdel com per les piscines interiors i els espais poliesportius d’activitats dirigides. Els usuaris hauran de mantenir, a més, la distància de seguretat que establiran els responsables del complex. L’objectiu és retornar a la normalitat però complint amb rigor amb la nova normativa sanitària

L’Ajuntament de Vilafranca ha volgut actuar amb la màxima prudència i és per aquest motiu que ha esperat a reobrir l’equipament fins dilluns un cop entrats ja en la fase de represa establerta pel Govern. Els usuaris habituals de la instal.lació feien dies que reclamaven l’obertura de portes perquè en molts casos necessitaven el recinte per desenvolupar la seva activitat esportiva o, en determinats casos, per dur a terme tasques de recuperació física

Les darreres tasques d’acondicionament dels espais es duran a terme durant el cap de setmana per a que dilluns al matí el complex pugui obrir les portes amb total normalitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: