Diumenge, 25 d'Octubre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El Casal de Vilafranca celebra el Dia de l’Associacionisme Cultural

El Casal de Vilafranca celebra el Dia de l’Associacionisme Cultural

Ho fa avui amb una obra de titelles en directe des del seu compte de Facebook Live.

En motiu del Dia de l’Associacionisme Cultural, el Casal de Vilafranca ofereix avui a les sis de la tarda una obra de titelles per a tots els públics a través del seu compte de Facebook Live @casaldevilafranca. L’obra ha estat creada i també serà realitzada per l’animador del Club Family de l’entitat, Carles Casas. Aquest petit teatret amb el que es farà l’obra, ha estat ideat i distribuït pel Casal per tal que les menudes i menuts de Vilafranca hi puguin jugar durant el que queda de confinament. Es pot recollir en diferents fleques i forns de pa de la vila i ara també per les oficines de l’entitat de cinc de la tarda a vuit del vespre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: