Dimecres, 8 de Desembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dilluns comencen els treballs previs a la reurbanització de la plaça de l’Oli

Aquests treballs s’allargaran unes 11 setmanes i consistiran en la renovació de la xarxa de clavegueram i de la xarxa d’aigua potable.

Les obres les executarà l’Empresa Municipal d’Aigües de Vilafranca i en primer terme s’actuarà al costat dels nombres parells de la plaça amb una durada d’unes 5 setmanes i posteriorment s’actuarà al costat dels nombres senars, el lateral del Mercat de la Carn. Es preveu que aquests treballs previs s’allarguin fins a finals d’agost. Mentre estiguin realitzant les obres i estigui tallat al trànsit un dels laterals, es mantindrà un carril de circulació de sortida per l’altre lateral, de manera que els vehicles que vinguin de la plaça del Vall del Castell i del c/ Sant Pau sempre puguin tenir sortida. Un cop finalitzats els treballs previs continuaran les obres de reurbanització amb l’objectiu de solucionar les deficiències que presenta la plaça de l’Oli a nivell de paviments i infraestructures i els problemes d’accessibilitat dels vianants i de circulació dels vehicles, en la línia de la renovació que s’ha executat en espais propers com la plaça del Vall del Castell i la plaça de la Constitució. Es renovarà el mobiliari urbà; amb la preservació i millora de les condicions de l’arbrat existent i la incorporació de nous elements de jardineria de mida més petita; la millora de l’accessibilitat; la implantació d’una mobilitat més tova donant prioritat al vianant respecte al vehicle; i es minimitzarà la presència del vehicle eliminant l’aparcament en tota la plaça. La superfície total on s’actuarà serà uns 921 m2.
Una vegada finalitzada la primera fase, la primera setmana de setembre s’iniciaran de manera correlativa els treballs de reurbanització de la plaça. El pressupost de les obres és de 239.780€ i està previst que s’executin en un termini de 6 mesos.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: