Diumenge, 28 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Detencions al Pla del Penedès en una operació antidroga

Hi ha cinc persones detingudes, veïnes de Badalona, Sabadell i el Pla del Penedès. Formarien part d’una organització criminal que distribuïa droga a Espanya i a la resta d’Europa.

La Guàrdia Civil i la Policia Nacional han intervingut 100.000 pastilles d’èxtasi que havien de ser enviades a Eivissa coincidint amb l’època d’estiu.

L’operació ha permès desarticular una organització delictiva dedicada al tràfic internacional de drogues a Barcelona. A banda de les pastilles, també han estat intervinguts 160 quilos de marihuana, 71 de haixix, 1 quilo de ketamina, 6 quilos de metamfetamina, 4 cotxes de gamma alta, 150.000 euros en efectiu i una pistola amb el número de sèrie esborrat.

La policia ha detingut cinc persones que formarien part de l’organització i que són veïns de Badalona, Sabadell i el Pla del Penedès, pels presumptes delictes de pertinença a organització criminal i tràfic de drogues.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: