Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

CCOO i UGT exigeixen reactivar la Taula per la Reindustrialització de l’Alt Penedès

Aquesta taula es va reactivar a instàncies dels sindicats majoritaris de la comarca i han passat 45 dies des de la primera i última reunió, sense més notícies.

UGT i CCOO consideren urgent la seva convocatòria i expressen una gran preocupació per l’evolució de la situació socioeconòmica, l’impacte a la comarca del possible tancament de Nissan, la transformació del sector de l’automoció i la complicada situació del sector del vi i del cava.
Segons Josep Maria Romero, secretari general CCOO Baix Llobregat-Alt Penedès, Anoia-Garraf, s’aposta per crear i donar estabilitat a la concertació social a l’Alt Penedès, com a òrgan per prendre decisions a llarg, àgil i representatiu de la realitat socioeconòmica i política de la nostra comarca. De la seva banda Francesc Rica, secretari general UGT Anoia- Alt Penedès-Garraf, afegeix que exigeixen una nova convocatòria de la Taula per la Reindustrialització que ha de servir per redissenyar l’estratègia socioeconòmica al territori i també apostem per reflexionar sobre la seva composició política que doni representativitat a les diferents forces locals i comarcals existents.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: