Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

CCOO i UGT convoquen una concentració per aconseguir un gran acord per rescatar les persones

A Vilafranca els dos sindicats han convocat a les 12 del migdia a la Plaça del Penedès, i es farà un acte de suport al personal sanitari i d’atenció a les persones.

Els dos sindicats majoritaris, conjuntament amb entitats socials del país, convoquen concentracions arreu de Catalunya aquest dissabte amb el lema ‘Un acord per rescatar les persones, els treballs i els salaris’.
La convocatòria a Vilafranca s’iniciarà a les 12 del migdia a la plaça del Penedès, i vol posar en valor la necessitat per reforçar els serveis públics, sanitat i dependència principalment; i pel manteniment del projecte industrial i l’ocupació de moltes persones que viuen a l’Alt Penedès. En acabar la concentració es llegirà un manifest a càrrec de personal sanitari de la comarca.
Tancaran l’acte representants sindicals reclamant un gran pacte per un model social i econòmic on les persones estiguin al centre de les decisions, que vetlli per la qualitat de la democràcia i que faci que ningú es quedi enrere.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: