Dissabte, 18 de Setembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
“Capvespres a Sant Pau” proposa per a conèixer la història i els valors naturals de la muntanya

“Capvespres a Sant Pau” proposa per a conèixer la història i els valors naturals de la muntanya

Els serveis de Medi Ambient i de Turisme de l’Ajuntament de Vilafranca presenten una nova iniciativa anomenada “Capvespres a Sant Pau”.

Conviden a pujar al capvespre a Sant Pau, una muntanya carregada d’història i mirador natural de Vilafranca. La proposta s’inicia aquest proper dissabte i continuarà durant la resta de dissabtes d’aquest mes.
L’itinerari comença al camí de Pacs a les set de la tarda i arriba fins a l’ermita de Sant Pau. Durant el recorregut, es podran veure les vinyes en tota la seva esplendor, s’ensenyaran els usos i propietats de les plantes remeieres que s’hi poden trobar i s’explicarà quins animals habiten la muntanya, i com es pot detectar la seva presència.
Un cop dalt de la muntanya, s’entrarà a la sala del mirador, l’espai on havia viscut l’últim ermità i es podrà fer un viatge en el temps, alhora que es contempla la vista panoràmica de la ciutat.
La tornada es farà mentre es va ponent el sol i s’arribarà Vilafranca a les nou aproximadament. La visita té un cost de 6’50€, i és gratuïta per a menors de 4 anys. Per majors de 65 anys, infants d’entre 4 i 11 anys i discapacitats hi ha un 50% de descompte. És imprescindible fer la reserva prèvia: www.turismevilafranca.com.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: