Dimarts, 28 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Aquest dissabte s’incorporaran la totalitat de les parades al Mercat de Vilafranca

Aquest dissabte s’incorporaran la totalitat de les parades al Mercat de Vilafranca

El Mercat dels Dissabtes tindrà una nova disposició de parades fins que es pugui retornar a la normalitat.

En les darreres setmanes el Mercat dels Dissabtes de Vilafranca ha anat reincorporant parades de manera progressiva i en tot moment d’acord a les indicacions de les autoritats sanitàries pel què fa a aforament, mesures de seguretat i nombre de parades. A partir d’aquest dissabte, el mercat comptarà ja amb la totalitat de parades però amb una disposició diferent i ocupant noves ubicacions per tal de deixar més espai entre parades i d’evitar aglomeracions, però garantint la continuïtat comercial. Per tal de tornar a ubicar tot el mercat, ha calgut dur a terme mesures excepcionals, com ara ocupar el lateral de la rambla Sant Francesc i la rambla Nostra Senyora, que estaran tallades a la circulació. També ha estat necessari eliminar fileres de parades, fer passadissos més amples i garantir una major separació entre parades. A la rambla Sant Francesc s’ha habilitat un sentit únic de circulació per als vianants, marcat amb fletxes direccionals, amb una entrada i sortida en ambdós extrems. Amb aquestes mesures es vol guanyar amplitud, evitar aglomeracions, i garantir el retorn de l’activitat comercial a les gairebé 200 parades del mercat. El mercat continuarà comptant amb personal acreditat de Protecció Civil i agents cívics que vetllarà pel compliment de les mesures de seguretat. Els visitants així com el personal de les parades, ha de continuar complint les mesures obligatòries, com l’ús de la mascareta i la distància de seguretat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: