Dimecres, 8 de Desembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Vilafranca celebrarà unes Fires de  Maig virtuals

Vilafranca celebrarà unes Fires de Maig virtuals

Les Fires de Maig de Vilafranca del Penedès se celebraran de forma virtual del 22 al 24 de maig.

L’Ajuntament de Vilafranca aposta per un format virtual de l’esdeveniment, com a resposta a la situació actual que impedeix la realització d’unes fires presencials. El trasllat a un entorn virtual de les Fires de Maig, fa d’aquestes les primeres fires multisectorials de tota Catalunya que se celebren en aquest format. Tot i que les inscripcions es tancaran el proper 13 de maig, són més de 70 expositors els que ja han confirmat la seva participació en aquest certamen.
L’objectiu de les Fires de Maig virtuals és crear “un aparador de l’activitat econòmica de la comarca i un espai de promoció i venda a través de la pàgina web de les Fires de Maig (www.firesdemaig.cat)”. Partint d’aquest concepte, es crearan pavellons virtuals de cada sector –automoció, serveis i comerç, maquinària agrícola, entitats i enogastronomia-, en els quals s’hi trobaran els espais individuals dels diferents expositors.
Els expositors també oferiran presentacions interactives a l’Espai Demo. La web de les Fires de Maig acollirà una sala virtual on els expositors podran fer presentacions i demostracions de productes o serveis concrets.
Les Fires de Maig virtuals també desenvoluparan en format 2.0 espais àmpliament consolidats en les seves edicions prèvies. L’Espai Jugafira oferirà un programa d’activitats adreçada a joves i infants, amb activitats i tallers com conta contes, manualitats, música, màgia…

Per altra banda, l’Espai Enogastronòmic es desenvoluparà com una aula virtual on tindran lloc tastos, showcookings de cuina, converses de referents del sector vinícola i gastronòmic… A més a més, RTV Vilafranca i Penedès TV oferiran una programació especial que s’adaptarà al format online de les fires, amb tertúlies, presentacions i debats amb la presència d’empreses expositores i entitats.

Les empreses que vulguin ser presents en aquestes Fires de Maig virtuals han de posar-se en contacte amb el correu electrònic o el tel. 628 170 527.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: