Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Veronica Pujalte pendent les Olimpíades de Judo Màster

En aquests mesos de confinament ha centrat tots els seus esforços en acabar de curar aquelles petites lesions que havia tingut

Des de que va esclatar la crisi del coronavirus, el món de l’esport s’ha vist obligat a parar i ajornar tota activitat esportiva. Els esportistes han hagut d’adaptar-se a una nova realitat, per la judoka vilafranquina Veronica Pujalte, aquests dos mesos de confinament ha centrat tots els seus esforços en mantenir el bon nivell de forma i acabar de curar aquelles petites lesions que havia tingut però que fins ara no els hi havia pogut dedicar el temps suficient.
Com esportista, Pujalte també ha hagut de viure la incertesa de no saber que passarà amb les Olimpíades de Judo Màster per les que s’està preparant per competir-hi. Tot i que estan previstes per d’un any, es difícil saber quan es podran fer.
A mes, també és professora de l’escola de Judo Vilafranca, fet que també li ha afectat havent de paralitzar l’activitat i buscar noves maneres per seguir treballant i reinventar-se ha estat clau per mantenir la forma física, aprendre noves formes de comunicar-se i passar el confinament de la millor manera possible.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: