Divendres, 30 de Juliol de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

VeC planteja 30 propostes de xoc front al Covid-19 a Vilafranca

Vilafranca en Comú ja ha proposat un Acord per Vilafranca a mitjà termini i ara proposa un seguit de mesures que pensen que poden formar part d’un Pla de Xoc de la vila.

El grup municipal de Vilafranca en Comú vol col·laborar, conjuntament amb els altres grups municipals, en el disseny i gestió d’un Pla de Xoc per Vilafranca que posi les persones i la vida al centre i que permeti aturar el cop social, econòmic i cultural provocat pel Covid-19 a la vila.
Vilafranca en Comú ja ha proposat un Acord per Vilafranca a mitjà termini i ara proposa un seguit de mesures que pensen que poden formar part d’un Pla de Xoc de la vila. Les trenta mesures que presenten se centren en la modificació dels pressupostos d’enguany, en la cura de la vida de les persones, en la promoció econòmica i en propostes per l’espai públic i la mobilitat.
Per això exposen que per fer front a la crisi del covid-19 és imprescindible reformar i adaptar els pressupostos del 2020, i s’ha de fer de forma participativa, convocant un Ple monogràfic sobre l’impacte del Covid-19 a Vilafranca així com els diferents Consells Municipals, per tal de poder donar resposta a les necessitats de tothom i permetre avançar en la reconstrucció social, econòmica i cultural de la vila.
Les mesures proposades també han de servir per reactivar l’economia i evitar que les petites empreses i els comerços locals de la vila hagin de tancar. S’han de destinar ajudes directes i reducció de taxes als secors més desafavorits. Consideren imprescindible potenciar el comerç de proximitat i el turisme cultural a la vila.

VeC

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: