Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Una nova víctima mortal a les residències de gent gran de Vilafranca en les darreres 24 hores

Una nova víctima mortal a les residències de gent gran de Vilafranca en les darreres 24 hores

Segons l’informe comunicat aquest dimecres al vespre per l’Ajuntament de Vilafranca en referència a la situació de les residències de la vila, hi ha hagut una nova mort en les darreres hores, concretament a l’Inglada Via.

El Centre Sociosanitari Ricard Fortuny ha sumat manté les altes en 42. El nombre de morts és manté igual amb 34 des de l’inici de la pandèmia i, actualment, compta amb 68 casos positius. L’Inglada Via compta amb 23 persones positives, 11 altes des de l’arribada del virus i ha arribat a les 21 persones mortes, una més que dimarts.

No varien les xifres a les altres dues residències de la vila. La Mare Ràfols a dia d’avui té 16 positius en covid-19 i comptabilitza 9 morts en total. I la Llar d’Avis Josefina Mata segueix amb els tres casos confirmats de coronavirus.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: