Dijous, 7 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una empresa subcontractada deixa 17 persones sense feina al no subrogar-los el contracte

L’empresa treballa per Codorniu i no ha volgut fer-se càrrec dels treballadors de l’anterior empresa que tenia la subcontracte.

Un grup de treballadors i treballadores de l’empresa Grupo CTC que prestava servei fins a finals d’abril en la logística de Codorniu no han pogut accedir avui al seu lloc de treball. La problemàtica sorgeix per el fet que el passat 14 d’abril la companyia subcontractada els va comunicar per escrit que deixava de prestar els seus serveis a Codorniu ja que a partir d’ara serà una altra empresa la que es faci càrrec. Per aquest motiu, a partir de l’1 de maig, es produeix una subrogació del personal cap a la nova empresa adjudicatària. Aquest dilluns però, quan han intentat accedir al seu lloc de treball, no se’ls ha permès l’entrada. Han fet arribar un vídeo a la nostra redacció per tal de denunciar la seva situació.
Els treballadors es queixen que Codorniu no els va comunicar en tot aquest temps el nom de l’empresa adjudicatària. Els treballadors denunciaven dijous en una videoconferència amb la nostra redacció la situació de desempara en que es troben, sense atur ni cap tipus d’indemnització en ple estat d’alarma.
De moment han presentat denúncia davant la justícia per no deixar-los accedir al seu lloc de treball.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: