Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Torres col·labora, mitjançant la donació d’aliments, amb la iniciativa solidària Comer contigo

Torres col·labora, mitjançant la donació d’aliments, amb la iniciativa solidària Comer contigo

Una iniciativa al costat de xefs barcelonins per a alimentar a qui més ho necessita durant l’actual emergència sanitària.

A través de la seva Fundació, el celler familiar del Penedès ha donat més de 2.000 litres d’oli d’oliva i uns 1.000 quilos d’aliments de primera necessitat, procedents de l’empresa de distribució de productes gourmet Torres Import.
Aquesta aportació se suma a altres accions de suport que ha realitzat Família Torres per lluitar contra la Covid-19, com són l’entrega de 30.000 mascaretes quirúrgiques a hospitals i residències de la tercera edat i la fabricació de protectors facials amb impressores 3D per a sanitaris. Amb la participació en aquest projecte culinari, el celler desitja agrair la solidaritat de la restauració, tot i les dificultats que està patint el sector pel tancament obligat dels seus establiments, i ajudar a aquelles persones en situació vulnerable, un dels objectius de la Fundació Família Torres que col·labora habitualment amb el Banc d’Aliments.
La Fundació Família Torres està col·laborant també amb la Creu Roja de Vilafranca per ajudar a les famílies amb infants en edat d’escolarització que no tenen recursos, recollint donatius per a la compra de material escolar. L’entitat, creada el 1986, té com a objectius principals ajudar a la infància; contribuir a millorar la salut i benestar de col·lectius vulnerables, i afavorir l’empoderament de la dona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: