Diumenge, 23 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sumarroca fa una donació de 20.000 ampolles de vi i 5.000 d’oli per ajudar a la restauració

Bodegues Sumarroca ha creat, juntament amb alguns col·laboradors, la iniciativa ‘El Relleu Solidari’.

Aquesta consisteix en una donació de 20.000 ampolles de vi i 5.000 d’oli d’oliva verge extra amb un valor de més de 300.000€ al canal HORECA, és a dir, a hotels, restaurants i cafeteries. D’aquesta manera volen ajudar-los a recuperar-se després d’haver tancat portes el passat 14 de març amb motiu de la COVID19. El Joaquim Tosas, director general de Sumarroca espera que la suma d’iniciatives com aquesta permeti donar un cop de mà al sector de la restauració.

La iniciativa es contempla com una cursa de relleus que ha anat sumant col·laboradors al llarg de tot el procés d’elaboració, tots actuant de manera altruista, i, ara, en el moment de ser degustat i gaudit, fa una crida al consumidor per a arribar a la meta. L’establiment rep el cost íntegre de l’ampolla i el consumidor pot fer una donació extra més enllà del preu indicat a carta.

Les empreses que han participat a la cadena de valor i que, per tant, també han corregut la cursa de relleus al seu costat són Òbal Estudi, dissenyadors de l’etiqueta, el taller Vidal i Armadans n’ha fet la impressió, Saica Pack, ha aportat les caixes, Canals, ha donat les càpsules i Bourrassé ha cedit els taps de suro. El muntatge audiovisual que s’ha creat per donar a conèixer el projecte solidari ha anat a càrrec de La Fatxenda.

Tota la informació del projecte de El Relleu Solidari es pot trobar a la pàgina web www.elrelleusolidari.com.

SPOT DISPONIBLE AQUÍ

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: