Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Situació força estable a les residències vilafranquines

En les darreres 24 hores únicament s’han registrat canvis al Centre Sociosanitari Ricard Fortuny amb la mort d’una persona respecte ahir dijous i sumant dues altes més

Segons l’informe diari que emet l’Ajuntament de Vilafranca en referència a la situació de les residències de gent gran de la vila, en les darreres 24 hores únicament hi ha hagut canvis al Centre Sociosanitari Ricard Fortuny. Ha mort una persona més respecte ahir dijous, sumant ja 32 en el que portem de pandèmia. S’han donat dues altes més i actualment el centre comptabilitza 72 persones malaltes de Covid-19. Pel que fa a la resta de residències de Vilafranca, es mantenen exactament igual que ahir. Recordem que a l’Inglada Via hi ha 30 positius de coronavirus i han mort 20 residents des de l’inici de la pandèmia. A la Mare Ràfols són 16 les persones encara malaltes i 9 les que han mort en total. La Llar d’Avis Josefina Mata segueix amb els 3 casos positius i sense haver de lamentar cap defunció.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: