Dijous, 21 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Segueixen augmentant les altes d’infectats per coronavirus a les residències vilafranquines

El Centre Sociosanitari Ricard Fortuny ha sumat dues altes en les darreres 24 hores i ja en són 42 en total.

Segons l’informe comunicat aquest dimarts al vespre per l’Ajuntament de Vilafranca en referència a la situació de les residències de la vila, l’únic centre que presenta canvis és el Ricard Fortuny. El Centre Sociosanitari Ricard Fortuny ha sumat dues altes en les darreres 24 hores i ja en són 42. El nombre de morts és manté igual amb 34 des de l’inici de la pandèmia i, actualment, compta amb 69 casos positius.
Les altres tres residències no presenten canvis en les darreres hores. L’Inglada Via continua amb 24 persones malaltes a hores d’ara, 20 defuncions i 11 altes des de l’arribada del virus a Vilafranca. La Mare Ràfols a dia d’avui té 16 positius en covid-19 i comptabilitza 9 morts en total. I la Llar d’Avis Josefina Mata segueix amb els tres casos confirmats de coronavirus.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: