Dissabte, 1 d'Abril de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Reobre l’espai expositiu del Fòrum Berger Balaguer amb la mostra fotogràfica ‘Animal’

Es tracta d’una exposició fotogràfica del Fine Art Photographer Fran Martí, un autor independent amb una extensa trajectòria com a fotògraf de viatges, vida salvatge i retrats.

El passat 6 de març es va inaugurar l’exposició ‘Animal’ de Fran Martí que poc després es va haver de tancar a causa del coronavirus. Aquest dijous 28 de maig s’han reobert les portes de l’Espai Cultural del Fòrum Berger Balaguer de la Fundació Pinnae. Es tracta d’una exposició fotogràfica del Fine Art Photographer Fran Martí, un autor independent amb una extensa trajectòria com a fotògraf de viatges, vida salvatge i retrats. Les seves fotografies són misterioses, poderoses, íntimes, èpiques i, alhora, emocionants. En aquesta mostra es poden apreciar unes 17 fotografies de gran format, amb elefants, rinoceronts, guepards, girafes, nyus, zebres, lleons, búfals d’aigua i hipopòtams, entre altres. Tot un conjunt de fotografies artístiques que parlen per sí soles, imatges que expressen una idea, un missatge, una història, una forma de vida, una emoció. Per Fran Martí, la millor forma de veure animals salvatges és deixar que s’acostin i fer servir la seva oïda per trobar fauna. Va aprendre a captar qualsevol indici que l’espècie que busca està a prop; per exemple, soroll de les branques, crides a altres membres de la mateixa espècie, etc…
La mostra restarà oberta fins el proper 28 de juny.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: