Dimarts, 30 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Pinnae dota de 300.000€ la tercera convocatòria de projectes a l’impuls social pel territori

La Convocatòria és una mostra del compromís de la Fundació Pinnae en aquestes dates de pandèmia de coronavirus i confinament.

La Fundació Pinnae presenta la seva tercera Convocatòria de Projectes a l’Impuls Social pel Territori posant a disposició 300.000€ a les entitats socials que treballen per fer front als reptes socials de les persones de la Vegueria Penedès i pretenent donar major cobertura a les necessitats de les persones grans, infància i perfils vulnerables.
Donat el gran interès que van suscitar les Convocatòries dels anys 2018 i 2019, i amb l’objectiu d’arribar a la màxima cobertura possible dels projectes presentats per les Entitats Socials del Tercer Sector de la Vegueria, la Fundació Pinnae triplica la dotació econòmica de la seva Convocatòria des dels seus inicis.

La Convocatòria és una mostra del compromís de la Fundació Pinnae en aquestes dates de pandèmia de coronavirus i confinament que afecten especialment a totes les entitats i a totes les persones en risc d’exclusió social.

Per aquest motiu la convocatòria es divideix en dues modalitats de presentació. La MODALITAT A, en la que l’aportació de la Fundació Pinnae per a cadascun dels projectes presentats en aquesta modalitat és fins a 10.000€. L’entitat haurà d’aportar un mínim del 10% de recursos propis o externs al projecte presentat. I la MODALITAT B, en la que l’aportació de la Fundació Pinnae per a cadascun dels projectes presentats en aquesta modalitat ha de representar entre el 50% i el 80% del cost total del projecte, amb un màxim de 25.000€ d’ajuda.
Es limitarà a la presentació d’un únic projecte per entitat i les entitats que ja han rebut l’ajut de Pinnae en anteriors edicions podran presentar-se amb un projecte diferent.

La convocatòria s’adreça a tots aquells projectes que es desenvolupin a les comarques de l’Alt Penedès, l’Anoia, El Baix Penedès i el Garraf, liderats per organitzacions de l’economia social, incloent entitats privades no lucratives.

Les entitats sol·licitants podran presentar el seu projecte entre el 5 de maig i el 2 de juny.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: