Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Només queden 11 pacients ingressats per Covid-19 a l’Hospital de l’Alt Penedès

Continua la lenta però progressiva millora de les xifres d’afectació del Covid-19 a l’Hospital de l’Alt Penedès.

En les últimes 24 hores s’han donat tres noves altes i, a dia d’avui, només queden 11 persones ingressades al centre hospitalari amb coronavirus. A més, no hi ha hagut cap defunció més i, per tant, es manté la xifra de 32 persones mortes des de l’inici de la pandèmia. Pel que fa a les altes, fins a 114 pacients l’han rebuda en aquests dos mesos de malaltia.

A l’Hospital del Garraf el descens de persones ingressades ha estat més important. En les últimes 24 hores s’ha passat de 75 pacients ingressats a només 60 en una destacable baixada de 15 unitats. En el cantó negatiu de la balança s’ha notificat la mort de dues persones passant el global de defuncions de 73 a 75. Sumant els dos centres hospitalaris hi ha hagut fins a 107 morts des de l’inici de la pandèmia. Pel que fa a les altes, a l’Hospital del Garraf s’ha passat de les 259 a les 267 en les últimes 24 hores

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: