Dimecres, 22 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Moren 3 persones més per Covid-19 a les residències de Vilafranca en les darreres 24 hores

Dues defuncions s’han produït al Centre Sociosanitari Ricard Fortuny i una altra a la Residència Inglada Via

Segons l’informe que envia cada dia l’Ajuntament de Vilafranca, avui dilluns són tres persones més les que han mort a causa del coronavirus a les residències de gent gran vilafranquines. Concretament, el Centre Sociosanitari Ricard Fortuny ha hagut de lamentar dues morts en les darreres hores, ja en porta 31 des de l’inici de la pandèmia. Pel que fa al nombre de positius en covid-19 són 83 i altes 31. L’altra defunció s’ha produït a l’Inglava Via on ja són 20 les persones mortes des de l’arribada del virus. A hores d’ara hi ha 30 casos positius i s’han donat 5 altes. La Residència Mare Ràfols i la Llar d’Avis Josefina Mata no han presentat canvis des d’ahir diumenge. La Mare Ràfols amb 16 persones infectades de coronavirus i 9 defuncions des del començament de la pandèmia; i la llar Josefina Mata amb tres casos positius.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: