Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Lucas Charnet iniciarà un espai de concerts els dissabtes a El Celleret de Família Torres

També hi haurà música en directe els dissabtes als vespres per amenitzar les nits d’aquest final de primavera i l’estiu.

A partir d’aquest dijous el Jardí Restaurant El Celleret de la Família Torres, a Pacs del Penedès, torna a obrir les portes amb una proposta adaptada als nous temps. Així, el nou espai enogastronòmic, situat a l’emblemàtica finca Mas La Plana i inaugurat l’estiu passat, fa ús del seu entorn disposant taules i zones chill out a la terrassa, al jardí i a la vinya, per poder gaudir del vi i de les noves propostes culinàries amb totes les mesures de seguretat recomanades per les autoritats sanitàries.
També hi haurà música en directe els dissabtes als vespres per amenitzar les nits d’aquest final de primavera i l’estiu. Encetarà el cicle de concerts aquest dissabte, a les 8 del vespre, el cantant vilafranquí Lucas Charnet, que s’ha fet popular durant el confinament.
Charnet ha estat amenitzant les tardes de confinament entre els seus veïns del barri del Poble Nou, i fa pocs dies ha penjat a les xarxes un vídeo clip especial amb una cançó d’agraïment mutu.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: