Dissabte, 6 de Juny de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Línia especial d’ajuts econòmics a autònoms i petites empreses als Monjos

Línia especial d’ajuts econòmics a autònoms i petites empreses als Monjos

L’Ajuntament dels Monjos ha aprovat una partida de 40.000 euros per a atorgar ajuts econòmics a les microempreses i autònoms que han vist reduïda la seva activitat pel Covid-19.

La mesura s’ha pres per ajudar de forma especial a aquelles empreses locals que han vist reduïts considerablement els seus ingressos i que no disposen dels recursos suficients per a fer front a la reactivació de la seva activitat.

Els ajuts podran arribar a un màxim de 500 euros i s’atorgaran a autònoms o microempreses fins a 10 treballadors, que duguin a terme les activitats empresarials o comercials en l’àmbit territorial del municipi de Santa Margarida i els Monjos i que compleixin els requisits establerts a les bases de la convocatòria.

La sol·licitud de les ajudes es podrà fer del proper dilluns dia 18 de maig. Per demanar-la caldrà emplenar els formularis que s’han habilitat al web municipal i enviar-los via instància, adjuntant la documentació requerida.

L’Ajuntament concedirà les subvencions fins que s’esgoti la partida pressupostaria prevista.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: