Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Hospital no registra víctimes en els darrers dies, però atén 20 persones amb sospita de COVID

Respecte el darrer informe del 14 de maig, s’atenen 9 persones més per sospita de Covid-19 però no s’han registrat defuncions en aquests quatre dies.

Segons l’informe que ha fet públic el Consorci Sanitari de l’Alt Penedès Garraf aquest migdia de dilluns, s’ha registrat un lleuger repunt de les persones ingressades amb patologies respiratòries o sospita de Covid-19 respecte el darrer que van donar a conèixer el passat 14 de maig. Actualment atenen 20 persones, quan quatre dies enrere eren 11. El que no han registrat en aquests darrers dies són defuncions per Covid-19, i es mantenen els 32 registrat del passat 14 de maig. Pel que fa a les altes, n’han donat una més, i són 121 les persones que l’han rebut des de l’inici de la pandèmia.
Als centres hospitalaris del Garraf la situació també és positiva en el sentit que atenen actualment 15 persones, 5 menys de les que tenien ingressades el passat 14 de maig. Lamentar però dues persones que han perdut la vida en aquests dies i que situen la xifra des de l’inici de la pandèmia en 78. Finalment en relació a les altes, n’han registrat 283, una en aquests darrers dies.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: